Инсталиране на Google Chrome

Инсталирането на Google Chrome [6.0.472.53] е просто и интуитивно.
Можете да изтеглите и инсталирате браузъра на Google от тук.
Препоръчвам този вариант, тъй като дава възможност за избор на език на браузъра, при условие, че не желаете да ползвате езика на доставчика ви на интернет, ако не се намирате в собствената си страна в момента.
Да речем, ако сте в Италия, почти със сигурност браузъра ви по подразбиране ще се изтегли и инсталира с италиански интерфейс, ако не му посочите друго.
Та, когато решите да инсталирате Google Chrome, от падащото меню горе в дясно избирате езика и изтегляте браузъра, чрез натискане на бутона под него.

Браузъра, освен за Windows има налични версии и за Mac и за Linux.
След инсталирането, може да импортирате всички настройки от наличните на компютъра ви други браузъри, като запаметени страници, пароли и т. н.

Инсталиране на Google Chrome
Изчистване на запазените пароли и кеша в Google Chrome
Полезни съвети за Google Chrome

  • Към днешна дата Хром се инсталива трудно. При инсталация чест проблем е “грешка 102”, която ви праща в девета глуха. Уж нямате някакъв файл(а той си е там). Гугъл знаят за проблема и дават съвети с използване на еквилибристики които не водят доникъде, вместо да променят инсталацията и тя да не използва експанд.ехе(който предполагам е някакъв разархиватор).

Моля, бъдете българи, използвайте кирилица.

Можете да следите коментарите по тази тема, използвайки RSS 2.0 feed.